Bebek Takımı Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Bebek Takımı Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Kıyafet seçimi her dönemde oldukça önemlidir. Yediden yetmişe herkes hem kaliteli hem de modaya uygun parçaları tercih etmek ister. Bu doğrultuda bebek kıyafetleri seçerken de ekstra özen gösterilir. Bebeklerde kombin yapmak ve ayrı ayrı parçaları birleştirmek yerine genelde ikili takım olarak tercih edilen bebek takımı modelleri kullanılır. Bunlar hem ailelere kolay kombin yapma fırsatı verdiği gibi hem de görsel olarak da çok daha avantajlı olduğu için tercih edilmeye devam ediyor.

Siz de bebeklerinizin hem modaya uygun şekilde hem de uyumlu olarak giyinmesini isterseniz mutlaka bebek takımı seçeneklerini değerlendirmenizi tavsiye ederiz. Bebek takımları tercih ederken yalnızca uyumlu olması ya da görsel olarak beğenmeniz yeterli olmayacaktır. Özellikle henüz ciltleri oldukça hassas olan bebeklerinizin kıyafetlerini ve ikili takım seçeneklerini tercih ederken de birçok noktaya dikkat etmenizde fayda olacaktır. İşte sizler için hazırladığımız bebek takımı seçerken dikkat etmeniz gereken noktalar ve detayları…

Malzeme ve Kumaş Kalitesi

Bebekler özellikle ilk doğduklarından itibaren oldukça hassas ve dış dünyaya karşı korumasız ciltlere sahiptir. Bu yüzden tercih edilen her bir parçanın onlar için özel olması ve özellikle de alerjik reaksiyonlara sebep olmaması gerekir. Bebek takımı tercih ederken de bu yüzden kaliteli malzeme ve kumaşların öncelikli olarak tercih edilmesi gerekir. Bu sayede bebeklerin herhangi bir tahriş olma ya da alerjik tepki verme olasılıkları azaltılmış olur. 

Bebekleriniz için tercih edebileceğiniz en kaliteli kumaşlar elbette pamuklu kumaşlardır. Özellikle organik pamuklu kumaşlardan elde edilen ikili takım seçenekleri bebekleriniz için daha doğru bir seçim olacaktır. Organik pamuklu kumaşlarda gübre kullanımı da olmadığı için bebeklerinizin o hassas yumuşak tenlerinde herhangi bir sıkıntı yaratmayacaktır. Sentetik gibi diğer kumaşların daha çok kullanıldığı modellerin tercihi ise bebekler terleme, kaşınma, kızarma ve bu yüzden de huzursuz hissetme gibi durumlara sebep olabilir. Siz de erkek ve kız bebek ikili takım modellerine Le Mabelle seçeneklerinden bakarak kaliteli kumaşlara sahip olan takımları tercih edebilirsiniz.

 

Konfor ve Hareket Özgürlüğü

Bebekler, en hareketli oldukları dönemlerde özgürce ve huzursuz hissetmeyerek hareket etmek ister. Bu da elbette tercih edilen bebek takımı seçeneklerinin hem konforlu olmasını hem de bebeklerin hareketlerini kısıtlamayarak sağlanmalıdır. Kollarını ve bacaklarını rahat bir şekilde hareket ettirmesi gerekir, bunları yaparken kısıtlama ve rahatsızlık hissetmemeleri lazımdır. İkili takım seçeneklerinde de hem üst parçanın hem de alt parçanın bu özgürlüğü sağlaması ve rahat bir şekilde hareket etmeleri gerekir.

Bebekler henüz nasıl hareket edeceklerini ve ne zaman edeceklerini bilmez. Bu yüzden de neredeyse uyanık oldukları her an özellikle kolları ve bacakları hareket eder. Bunu daha rahat bir şekilde sağlamak ise sizin onların tercih ettiğiniz takımlarla mümkün olacaktır. 

Mevsimsel Uygunluk

Tıpkı yetişkinler gibi bebekler de terler ve üşür. Bu yüzden onlara bebek takımı tercih ederken mevsime uygun seçimler yapmanız önemlidir. Onlar yetişkinler gibi terlediklerinde üstlerini çıkarıp, üşüdüklerinde giyemezler. Bu yüzden onlar için tercih ettiğiniz kıyafetlerin hem mevsime uygun olması hem de daha konforlu olmaları önemlidir.

Yazın tercih edilen ikili takım modelleri terletmeyen ve teri emen modeller olurken, kışın tercih edilen modeller ise daha sıcak tutan ve dış etkenlere göre çok etkilenmeyen modellerden olmalıdır. Bu sayede bebekler mevsimlere uygun olarak tercih edilen bu kıyafetlerle günün keyfini çıkarır ve huzursuz hissetmezler.

Beden ve Büyüme Hızı

Bebeklerin büyüme hızları oldukça fazladır. Hatta çoğu zaman birçok kıyafeti giymeye fırsat bulamadan bebeklerinizin büyüdüğünü fark edebilirsiniz. Bu yüzden bebeklerinize kıyafet tercih ederken bebeklerin büyüme hızlarını da göz önüne alarak seçim yapmalısınız. Örneğin kız çocuk ikili takım modelini çok beğendiniz. Bunun farklı renklerini aynı ayda almak yerine farklı bedenleri alarak hem alternatif yaratırsınız hem de beğendiğiniz ve kullanışlı bulduğunuz modelleri yakalamışken uzun süre boyunca da kullanma fırsatı elde edebilirsiniz.

Bebeklerin özellikle beden gelişimleri de kıyafet seçimlerinde ve takım tercihlerinde önemlidir. Bazı bebekler, kendi dönemlerine göre daha büyük ya da daha küçük olabilir. Bu durumda da aslında bebeğinizin fiziksel olarak taşıdığı bebek ölçüsüne göre de kıyafet almanız mantıklı olacaktır.

Stil ve Tasarım

Son olarak bebek takımı tercih ederken dikkat etmeniz gereken son şey ise tarzları ve tasarım şekilleridir. Bebek de olsalar, bebeklerinizin de tarzlarına uygun ve modaya yön verecek tercihler yapması sizlerin de hoşuna gidecektir. Bu yüzden tasarım olarak da özenilmiş ve beğenilmiş modelleri tercih etmeniz gerekir. Bebekler için tasarlanan birçok kaliteli model arasından siz de tercih yapmak ve onları hem kaliteli hem de uzun ömürlü seçeneklerle büyütmek isterseniz siz de Le Mabelle ürünlerine mutlaka bakın!

Bebek kıyafetlerinde yer verilen stiller ve tasarımlar da aynı zamanda dönemin modasına uygun olarak tasarlanır. Tulumlar, eşofman takımları, alt üst takımlar ve benzeri birçok model, dönemin modasına uygun renk ve kesimlerle alıcılarına sunulur. Bu da bebeklerinizin de modaya uygun olarak giyinmesi ve bu sayede de oldukça sevimli bir görünüm elde etmesini sağlar. Aynı zamanda kaliteli, konforlu ve oldukça fazla seçeneklere sahip olmaları nedeniyle de adresiniz Le Mabelle!

Etiketler: Bebek Takımı Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler
Temmuz 25, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR