2024’ün Bebek Giyim Trendleri

2024’ün Bebek Giyim Trendleri

Kıyafet modasının her dönem değişerek farklı model ve renklerin, kesimlerin ve tarzların hakim olduğu dönemler bebek kıyafetlerinde de yaygın olarak karşılaşılan bir durumdur.  Bebek giyim trendleri açısından da her dönem yeni tasarımlar daha yaygın olarak kullanılmaya devam ediyor. 

2024 yılında yaygın olarak tercih edilecek olan bebek giyim modası da merak edilmektedir. Aileler bebeklerine hem moda olan ve trend olan ürünleri giydirmek isterken aynı zamanda da onlar için en kullanışlı olan ve konforu da yüksek seviyede hissettirecek olan kıyafetleri tercih etmek ister. Siz de bebeklerinizde bunların tamamını bir arada bulmak istiyorsanız Le Mabelle bebek kıyafetleri arasından tercihlerinizi yapabilirsiniz. İşte sizin için hazırladığımız 2024 bebek moda trendlerine ait her şey…

Sürdürülebilirlik ve Doğa Dostu Ürünler

Dünyamızı ve gelecek nesillerimizi düşünmek her zaman oldukça önemlidir. Artan ve gelişen teknoloji ile bu artık birçok sektörde uygulanabilir hale gelmiştir. Moda dünyasında da kullanılan ürünlerle ve tercih edilen malzemelerle daha sürdürülebilir bir dünya ve daha yeşil bir dünya artık daha mümkündür. Bebek giyim trendleri belirlenirken de sürdürülebilirlik kapsamında olmasına da özellikle özen gösterilmiştir.

Le Mabelle ürünlerinde sürdürülebilirlik ve doğa dostu ürünler adına bebek giyim trendleri açısından kullanılabilecek olan modellerde de geri dönüştürülebilir. Aynı zamanda az enerji kullanılarak üretilen doğa dostu malzemelere önem verilmiştir. Bu yüzden bebekleriniz için daha yeşil bir dünyayı onlar için aldığınız Le Mabelle kıyafetleri ile sağlayabilirsiniz.

Retro Modası: Geçmişten İlham Alan Tasarımlar

En sık duyduğumuz moda trendlerinden biri: retro! Retro havası bebek giyim trendleri açısından da 2024 yılında kendini gösteriyor. En çok tercih edilen modeller arasında bu sezon sık göreceğimiz retro modeller ile geçmişin esintilerini ufaklıklarda da görmek mümkün oluyor. 

Tarz bebek giyim kıyafetleri arasında yer alan retro modası ile geçmiş yılların modası olan kıyafet tonlarını ve modelleri görmek mümkün oluyor. Geçmişten izler taşıyan yaka modelleri, pantolon tarzlar, kız çocuk etek desenleri ve aksesuarlar… Her modelde geçmişin modasını görmek ve bunları bebeklerinizde yaşatmak artık çok kolay. Hem dönem tarzını yakalamaları hem de son derece kolay bir şekilde modayı uygulayabilmeleri açısından oldukça rahatlık da sağlar.

Aksesuarlı Kombinler

Bebek giyim trendleri tercih edilirken en çok kullanılan kategorilerden biri de aksesuarlardır. Özellikle kız bebek tarz giyim tercihlerinde aksesuarlar oldukça sık tercih edilir. Bebek giyim trendleri arasında yer alan birçok aksesuar, kız çocuk elbise seçenekleriyle şahane uyum sağlayarak tercih edilmeye devam ediyor.

Saç bantları, tokalar, aksesuarlı çoraplar ve daha fazlasıyla bebekler yeni modaya son derece kolay bir şekilde ayak uyduracak gibi görünüyor. Aynı zamanda aileleri için de birçok seçenek arasından tercih yapma imkanı sunması ve bu sayede son derece yaygın bir şekilde aksesuar kullanımının görünmesi oldukça yaygın hale de geliyor. Siz de bebek giyim trendleri açısından popüler olarak tercih edilen aksesuarlardan seçerek bebeklerinizle modaya yön verebilir, bebek tarz giyim parçaları ile şahane kombinler yapabilirsiniz.

2024 Bebek Modası Renkleri

Her yıl olduğu gibi 2024 yılı bebek giyim renkleri de değişiklik göstermektedir. Bebek giyim trendleri kıyafet modelleri ve kesimlerinde olduğu kadar renklerde de kendini göstermektedir. Bebeklerinize tercih ettiğiniz modellere her açıdan özen gösterirken renk açısından da modaya uygunluğunu elbette bilmek isteyebilirsiniz. 

2024 yılında bebeklerde en yaygın kullanılacak olan tonlar yumuşak pastel tonlar, sıcak ve canlı tonlardan oluşan desenler ve pastel renkler olacaktır. Kız bebek ve erkek bebeklerde oldukça fazla görülecek olan bu renklerle bebekler hem rahat ve kullanışlı kıyafetleri giyebilir hem de dönemin modasını yakından takip ettiklerini gösterebilir!

Yumuşak Pastel Tonlar

Bebek giyim trendleri dendiğinde elbette renk olarak ilk akla gelen renkler bebek mavisi ve pudra pembe! Eskisi gibi kız ve erkek bebek fark etmeden her iki tonunda bebeklerde rahatlıkla kullanabileceğiniz gibi diğer yumuşak pastel tonlara da bu sezon yer vermeniz önerilir.

Yumuşak pastel tonları arasında tercih edilebilecek diğer iki popüler ton ise yumuşak sarılar ve mint yeşilleri. Tişörtlerde en yaygın tercih edilen bu renkler, tulumlar ve elbiselerde de sık sık kullanılarak bebeklere farklı bir hava katmaya devam ediyor. Siz de bu yumuşak pastel tonları bebeklerinizde kullanıp onları modaya uygun renklerde giydirebilirsiniz.

Sıcak Tonlar ve Canlı Desenler

Özellikle yaz bebeklerinde tercih edilebilecek olan ve 2024 bebek giyim trendleri için oldukça popüler tercih edilecek olan renklerden biri de sıcak tonların ve canlı desenlerin bir araya geldiği göz alıcı modeller. 

Mercan pembesi elbiselerle ufaklıkları göz alıcı bir çiçek gibi giydirebilir, sarı ve turuncunun hakim olduğu çiçek desenli modellerle hem yaza uygun hem de moda ikonu bir görüntü elde edebilirsiniz. Son derece popüler olarak tercih edilen sıcak renkler, desenli modellerle bir araya gelerek 2024 modasında özellikle yaz aylarında oldukça fazla karşımıza çıkacak gibi duruyor.

Pastel Tonlarda Renkler

Her ortama ve her mevsime uyum sağlayacak olan renklerden bir diğeri de pastel tonlarıdır. Sonbahardan kışa, doğum günlerinden günlük hayata kadar her alana ve her mevsime uyum sağlayacak renk tonları, bebek giyim trendleri arasında ön planda yer almaya devam ediyor. Açık gök mavileri, doğa yeşili, bej ve fildişinin hakim olduğu bu tonlar da bebeklerinize çok yakışacak!

Etiketler: 2024’ün Bebek Giyim Trendleri
Temmuz 25, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR